pock-touch-bar-app
Pock-appen gir deg flere tilpasningsmuligheter med Touch Bar.

Annonse


Har du Touch Bar og vet ikke helt hva du skal gjøre med den?

Touch Bar-funksjonen som helhet har fått en eneste stor “gimmick”-status siden den nye typen MacBook Pro ble introdusert i høsten 2016. Hittil har den i det hele tatt blitt en liten erstatning for det som tidligere var fysiske knapper som gjorde mye av den samme jobben, og Apple har lagt til muligheter for å spesialisere disse til noen grad etter hva slags behov du har.

Lastes ned helt gratis – utviklersett kommer snart

Nå er det en utvikler som har tatt steget videre og tilpasset denne ytterligere og med aktiv utvikling for å stadig gjøre den bedre. Pock heter appen, og kan lastes ned gratis her direkte og med link til GitHub-siden.

touch-bar-pock

Pock har fem standard widget-kategorier der utvikleren stadig introduserer nye etterhvert, for nå finnes en for Dock, “Now Playing”, status og kontrollsenter samt ESC slik at man har escape-knappen lett tilgjengelig ved behov. Utvikleren lover at du ikke skal gå glipp av varsler fordi den har implementert symbolvarsler men for oss så er disse bare røde uten tall på innsiden.

Annonse
Man kan se for seg at det blir mange kreative innslag her som gjør livet lettere hva enn man driver med – Pock er nemlig basert på åpen kildekode og lanserer om ikke så lang tid et utviklersett kalt PockKit slik at man kan lage sine egne widgets.

Hva slags Widget kunne du tenkt deg til Touch Bar?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse