Frank Azor har vært bidragsytende for spillutviklingen gjennom årene.

Annonse


Startet opp Alienware for 21 år siden – nå svirrer ryktene om en heftig overgang

Du kjenner kanskje til navnet Frank Azor, medgrunnleggeren av Alienware og det som kan sies å være selskapets ansikt i mange, mange år – spesifikt de siste 21 årene. Nå melder han selv at han forlater Alienware neste uke for å påta seg en ny utfordring, der han avslutningsvis retter en stor takk til Alienware-fellesskapet.

Mulig overgang til AMD

Når det gjelder den nye utfordringen Azor skal bryne seg på så svirrer ryktene om en overgang til AMD der han får en stilling som selskapets første spilldirektør, underordnet visepresident Sandeep Chennakeshu som leder selskapets avdeling for grafikk og forretningssiden til dette.

Azor har ikke ønsket å kommentere hverken oppsigelsesinnlegget hans eller ryktene om hans neste stilling.

Holdt en posisjon i Dell

Hittil har Azor ikke utelukkende forholdt seg til Alienware: han har hatt interesser i Dell og kunne i 2018 annonsere at den delen av virksomheten til Dell som gjaldt spill hadde en verdi på tre milliarder dollar.

Annonse


Det fremstår som en passende overgang i det AMD den siste tiden har hatt en oppsving i sine forretninger, med en særlig fordelaktig posisjon der de har sikret seg oppgaven med å levere komponenter til den kommende generasjonen med spillkonsoller fra Microsoft og PlayStation, så vel som Googles Stadia.

Kilde:
The Verge

Annonse