Hell Let Loose
Følg med når vi forsøker oss i andre verdenskrig.

Annonse


«Du har aldri spilt andre verdenskrig slik det skal spilles», hevder utviklerne. Vi strømmet Hell Let Loose

Hell Let Loose er et nytt skytespill der handlingen er satt til andre verdenskrig. Spillet er langt i fra det første som tar for seg denne krigen, så vi er spent på hvordan dette blir.

Slik lyder beskrivelsen av spillet på Steam:

«Hell Let Loose setter deg i krigens kaotiske kjerne, med spillerkontrollerte kjøretøy, en frontlinje som utvikler seg dynamisk, og enhetsfokuserte spillmekanikker som styrer kampens gang. Gå til slagmarken i flerspillermodusen med 50 mot 50 spillere på store kart. Velg en av 12 roller innen infanteri, rekognosering og panserenheter, alle utrustet med ulike våpen, kjøretøy og utstyr. Spill som offiser, speider, maskingeværskytter, sanitetssoldat, ingeniørsoldat og mer for å oppleve alle aspekter av kamp under andre verdenskrig.».

Vår mann Daniel Lange strømmer Hell Let Loose direkte på ITavisen kl 20:30.

Annonse