Macbook-pro-16-tommer-lcd-oppløsning
Større skjerm betyr også tynnere rammer når Apple lager en 16-tommers MacBook Pro. Konseptet over er hentet fra MacRumors.

Annonse


– MacBook Pro 16-tommer lanseres i september med LCD-skjerm og høyere oppløsning

Jeff Lin i analyseselskapet IHS Markit kan fortelle at Apple planlegger lansering av en 16-tommer MacBook Pro i september. Han gir også innsikt i detaljer rundt spesifikasjonene – ta en titt under.

Bedre oppløsning

Ifølge Lin er det prat om en LCD-skjerm som leveres av LG Display der den får en oppløsning på 3072 x 1920. Detaljene går fram av en såkalt “Emerging PC Market Tracker”-rapport som ble publisert på torsdag og snappet opp av Forbes. 

macbook-pro-16-tommer-ny-lg-skjerm

Til sammenligning har dagens MacBook Pro utstyrt i 15-tommerutgaven 2880 x 1800 piksler.

Annonse
Om lanseringstidspunktet forteller Lin i en e-post at det vil foregå under arrangementet som går av stabelen i september, men på den betingelsen at selskapet ikke opplever noe uforventet i utviklingsfasen før denne tid.

Strider mot tidligere spådom

At det er LCD-skjermer som blir å finne nye den nye MacBook Pro 16-tommer går i mot ryktene fra tidligere, der det var prat om at Apple var i samtaler med Samsung om å levere OLED-skjermer for bruk i den nye maskinen. Også analytikeren Ming-Chi Kuo var svært tidlig med å melde fra om den nye 16-tommeren, men han unnlot å beskrive skjermteknologien.

IHS Markit og Jeff Lin har noe troverdighet å gå på: fire måneder før lansering av iPad Pro (10.5-tommer) så gikk de ut med en rapport på tilsvarende måte hvor korrekt oppløsning ble oppgitt. I tillegg fortalte de i forkant av Apples egne avsløring at Apple Watch får LTPO-teknologi, noe som viste seg å stemme.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse