Oneplus-7-pro-beta-android-q
Den ferskeste Android Q-betaen er å finne på OnePlus sitt forum nå.

Annonse


Nå har OnePlus 7 og 7 Pro tilgang til nyeste Android Q-beta

OnePlus tilbyr ikke lenger mobiler som beløper seg på halvparten av konkurrentenes telefoner, men til gjengjeld har de fått på plass en rekke godbiter som gjør at de fremdeles er svært attraktive kjøp til den forholdsvis lave prisen sammenlignet med markedet ellers.

Medfølger risiko

Det kinesiske selskapet har dessuten gjort en veldig god jobb med operativsystemet som er raskere enn noensinne, simplere og uten overfladiske elementer. Likevel kan det for de som liker å leve på kanten være greit å vite at en ny versjon av utviklerbetaen til Android Q er tilgjengelig for både OnePlus 7 Pro og vanlig OnePlus 7.

Vi sier at en må leve på kanten for å benytte seg av denne muligheten fordi det innebærer risikoer – i verste fall kan du gjøre mobilen din ubrukelig dersom noe galt oppstår i prosessen. Derfor må du sørge for å ha en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen og gjøre alt på eget ansvar dersom du føler for å være på den ferskeste Android-versjonen før de fleste.

Les instruksene fra OnePlus

Før du slår deg løs så kan det være greit å lese instruksjonene på OnePlus sitt forum der du også finner betafilen. Sørg for eksempel for at du har over 30 prosent strøm på enheten og minimum 3GB lagringsplass før du foretar deg noe som helst.

Annonse
Av kjente feil i betaen er at hverken “reading”- eller “display”-modus fungerer, men det opplyses om at det er liten sannsynlighet for stabilitetsproblemer.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse