Nintendo Switch Overwatch
En utålmodig Overwatch-fan har klart spille spillet på Nintendo Switch.

Annonse


Her spiller han «Overwatch» på Nintendo Switch

Takket være en sårbarhet som finnes i eldre Switch-modeller er det faktisk mulig å hacke konsollen. Det er lite Nintendo får gjort med det ettersom feilen ligger i maskinvaren – det holder rett og slett ikke med en programvareoppdatering.

Spiller PC-eksklusivt spill på Switch

Fans har i lang tid ønsket seg Overwatch til Switch, og selv om direktøren for spillet, Jeff Kaplan, ikke utelukker det i fremtiden, har det enda ikke skjedd.

Men nå har noen klart kunststykket å spille PC-eksklusive Overwatch på Nintendo-konsollen likevel. Hvordan er det mulig? Hint: det involverer litt «juks».

Strømmes fra PC-en

Ved å installere en uoffisiell portet versjon av Android på Nvidia Tegra-brikken som finnes på innsiden av Switch, og ved å benytte seg av Nvidias spillstrømmetjeneste GameStream, er det faktisk mulig å spille Overwatch på Nintendo-konsollen.

Annonse


Spillet vil da ikke kjøre på Switch i ordets rette forstand, men vil kunne strømmes til konsollen direkte fra en PC, så lenge enhetene befinner seg på samme nettverk.

Dette er åpenbart ikke en offisiell «workaround», og garantien blir nok brutt når dette gjøres, men det er uansett interessant å se at det fungerer så godt som det gjør.

Sjekk ut klippet nedenfor:

Kilde:
Slashgear

Annonse


Annonse


Annonse