Eiere av eldre Galaxy-modeller kan få nattmodus i ny oppdatering
Samsung Galaxy S9 og S9+ får Night Mode-funksjonen i ny oppdatering.

Annonse


Eiere av eldre Galaxy-modeller får nattmodus i ny oppdatering

Samsung Galaxy S9 og S9+ er fremdeles svært kapable smarttelefoner selv etter at man har fått årets modeller på markedet. Også kameraegenskapene kan skrytes av generelt sett, men er det noe vi ønsker å klage på så er det fotografering i mørket.

Kameraoverhaling

De nyeste modellene i Galaxy S10 og S10+ fikk bukt med kornete nattbilder ved hjelp av en dedikert Night Mode-funksjon, men nå ser det ut til at funksjonen sakte beveger seg over på eldre telefoner etter at Samsung har gjort funksjonen tilgjengelig for eiere av Galaxy S9 og S9+ i en oppdatering. Man bør heller ikke la seg overraske om også S8 og S8+ får oppdateringen etterhvert, skriver flere medier.

Bortsett fra implementering av Night Mode og en rekke andre spesielle kameraeffekter- og funksjon, så har Samsung gjort forbedringer til kameraet som gir generelt bedre ytelse.

Andre forbedringer

I tillegg følger naturligvis en del diverse kvalitetsforbedringer i oppdateringen som kommer med 574MB som del av sikkerhetsoppdateringen for juni 2019. Den har allerede blitt tilgjengelig i sørasiatiske land, og forventes lansert globalt i løpet av de kommende ukene. Om du ønsker så kan du oppdatere manuelt ved å gå inn til innstillingene, programvareoppdatering og huke av for manuell nedlasting.

Annonse


Kilde:
Wccftech

Annonse