Her er den første traileren for "Avengers"-spillet
Square Enix har ansvaret med å sette sammen Avengers-spillet.

Annonse


Her er den første traileren for “Avengers”-spillet

Avengers-spillet til Square Enix ser ut til å ha fått både dato og sin første trailer under gårsdagens pressekonferanse. Spillet lanseres den 15. mai 2020, etter å ha blitt annonsert for over to år tilbake da Marvel Entertainment avslørte samarbeidet for første gang.

Bruker ikke skuespillerne

Det første en kan registrere seg er at karakterene ser betraktelig annerledes ut enn skuespillerne for filmene, eksempelvis finner man ikke Robert Downey Jr. som Tony Stark, eller Chris Evans som Captain America. Square Enix med Crystal Dynamics som utviklere har istedet lent seg på egne løsninger, som du får en ordentlig titt på i traileren under. Modig gjort, spør du oss:

Historien ser ut til å være løst basert på det som foregår i Avengers: Age of Ultron og Captain America: Civil War, der Avengers ser ut til å bli beskyldt for et angrep, noe som i tur reiser spørsmål om ansvaret superheltene har i det moderne samfunn.

Annonse


Blant de spillbare karakterene ser ut til å være Hulk, Captain America, Iron Man og Thor, i tillegg til Black Widow. Spillet vil ifølge utviklerne ha firespiller co-op tilgjengelig.

Avengers: A-Day lanseres på PS4, Xbox One, PC og Google Stadia den 15. mai 2020.

Kilde:
The Verge

Annonse