macOS Catalina får genial funksjon

Genial macOS-funksjon i Catalina: nå kan du signere dokumenter med iPad eller iPhone
Signaturhåndteringen i Catalina blir bedre i kombinasjon med iOS13 og iPadOS 13.

Forhåndsvisning-programmet på Mac kan være veldig praktisk i mange situasjoner, og nå er den enda smartere i macOS Catalina. Programmet har i den nye oppdateringen fått implementert en funksjon som gjør at du kan bruke en iPad eller iPhone til å signere dokumenter.

Enda flere muligheter

Dette stilles til alternativene som før var å bruke styreflaten eller å scanne papir med hjelp av kameraet – i begge tilfeller kunne dette ende opp enten skjevt eller tungvint. Med Catalina på Mac-enheten og en enhet på iOS 13 eller iPadOS 13 så kan du bruke enten fingeren din eller en Apple Pencil til å skrive under på dokumenter.

Du finner signatur-funksjonen som vanlig under verktøy – merknad – signatur – organiser signaturer. I Catalina får du også valget om å opprette en signatur med en iOS-enhet, etterfulgt av spesifisering, enten det er iPad eller iPhone du ønsker å bruke.

Annonse

Du vil kunne få opp iOS12-enheter, men disse vil altså ikke kunne brukes til å lage signaturer, ifølge MacRumors.

Etter at du er ferdig med signeringen så trykker du “Ferdig”-knappen hvorpå signaturen blir tilgjengelig for fremtidige dokumenter i forhåndsvisningsprogrammet.

Kilde:
MacRumors

Annonse
Annonse