Spill med super-kritikker gratis på Epic Games Store
La ikke den pikselerte grafikken lure deg. Dette er et solid spill med gjennomført grafisk og lydmessig design.

Annonse


Spill med super-kritikker gratis på Epic Games Store

Nye spill med retro stil på grafikken er i skuddet, og Kingdom New Lands er et av de som har fått veldig god omtale overalt. Spillet kan ved første øyekast se ut som et gammelt 16-bits Amiga adventure-spill fra nesten 30 år tilbake – men det er altså et helt moderne 2D spill, blandet inn med action, eventyr, og veldig godt gjennomført grafikkmotor.

Gammel stil – moderne action og spenning

Handlingen foregår i en fantasiversjon av middelalderen, med monstre, riddere, sverd, og slott. Du må selvsagt kjempe mot onde krefter – men også løse en del mysterier underveis og finne ut hvordan du skal komme deg videre gjennom utfordringene.

I deler av spillet er det også elementer av tower defense – det vil si steder hvor du selv må bygge opp og beskytte et sted med barrikader og katapulter.

Nå kan du laste ned Kingdom New Lands fra EpicGames.com – helt gratis – hvertfall inntil videre.

Last ned spillet her.