Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Konsept av Microsoft Courier.

– De ansatte stod i kø for å se på den

Microsoft utvikler hemmelig Surface med dobbelskjerm.

Den amerikanske teknologiganten Microsoft skal nylig ha begynt å vise frem en to-skjermet Surface-maskin internt i selskapet, ifølge kilder som har medbrakt dette videre til The Verge.

Sto i kø for å se på

Microsoft skal ha avholdt et arrangement for sine ansatte der det ble vist frem en video av nye Surface-enheter og en prototype på ny maskinvare, hvorpå de ansatte fikk stilt seg i rekkefølge for å ta en nærmere titt på enheten.

I rundt to år har Microsoft jobbet med utviklingen av en ny enhet kalt Centaurus og som har to skjermer – denne skal visstnok være frontfiguren i en rekke nye produkter som er blandinger av nettbrett og bærbare PC-er.

Et bra signal

The Verge skriver at det er svært ulikt Microsoft å vise frem et helt nytt og uannonsert produkt på denne måten, men at dette er et skritt i den en ny retning der de skal legge hemmelighetsholdet bak seg i større grad. Selskapet er ikke ukjente med prototyper til enheter som har dobbeltskjerm, de har nemlig utviklet flere slike opp gjennom årene. Likevel er det et godt tegn at de nå har vist den frem internt, og et signal om at de er nærmere et produkt som skal lanseres en gang i fremtiden.

Kilde:
The Verge

Stikkord: courier, dobbeltskjerm