Folk oppdager ujevne ladeporter - har ikke Google prioritert designet?
De forskjellige kuttene for høyttalere og lading varierer for enkelte i hvordan de er plassert.

Annonse


Folk oppdager ujevne ladeporter – har ikke Google prioritert designet?

Nylig lanserte Google billigvarianter av premiumtelefonene i Pixel 3-serien, noe som naturligvis legger opp til at selskapet tyr til en og annen løsning som ikke er helt av ypperste kvalitet. Et eksempel på dette finner man i et bilde som sirkulerer på nettet, der man skimter en ujevn plassering av høyttalere og ladeport.

Skjev plassering

Blant de første til å dele bilde av det noe spesielle designet er Twitter-brukeren Erica Griffin som viser undersiden av sin Pixel 3a:

Griffin påpeker at de avkuttede hullene ikke er posisjonert riktig i forhold til hverandre. I ettertid har flere Pixel 3a- og 3a XL-eiere meldt det samme, men i noen tilfeller er det også slik at inngangen for USB-C-kontakten ikke er helt i samsvar med hullet som er laget for denne.

Annonse


Ingen av de som har merket ujevne innganger har så langt merket at disse ikke fungerer riktig, så det er inntil videre bare estetiske plager – plager som kanskje kan tyde på at Google i mindre grad har prioritert selve designutførelsen på telefonen enn eksempelvis kameraet på baksiden og det solide brikkesettet som har funnet sin vei til telefonen.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse