Spotify tester «Car thing» – en smartassistent for bilen din

Spotify Car Thing
Spotify skal nå teste sin første offisielle maskinvare rettet mot forbrukere.

Spotify har kunngjort at de nå skal sette i gang et offentlig testprosjekt med et nytt produkt kalt «Car Thing».

Dette er en smartassistent som kan kobles til bilen gjennom en 12V-kontakt, og som kan styres av stemmen.

Som en del av testingen skal utvalgte Premium-brukere motta «Car Thing» gratis. Målet med prosjektet er for Spotify å lære mer om hvordan brukerne lytter til musikk i bilen.

Annonse

«Hey, Spotify»

Enheten kobles til bilen og brukerens telefon over Bluetooth. Man kan aktivere assistenten ved å si «Hey, Spotify», for deretter å be om at en sang skal spilles av. Ettersom «Car Thing» knyttes opp mot brukerens Spotify-konto får man også tilgang til egne spillelister.

Via skjermen på enheten kan man se hvilken sang som spilles, og ved en rekke andre knapper kan man navigere gjennom spillelistene sine.

Spotify skal angivelig ikke være interessert i å lansere dette produktet til offentligheten, i hvert fall ikke slik produktet er i dagens form.

I et blogginnlegg skriver Spotify at «Car Thing» er utviklet for å «hjelpe oss med å lære mer om hvordan folk lytter til musikk og podcaster».

«Home Thing»

Interessant nok skal Spotify også ha registrert merkevarene «Voice Thing» og «Home Thing».

Dette kan tyde på at selskapet i det minste vurderer å lansere det vi antar er en smarthøyttaler. Det er også logisk ettersom de fleste av Spotifys største konkurrenter har dette.

Kilde:
9to5Toys

Annonse
Annonse