"Rage 3" allerede planlagt hos id Software
Rage 2 er nettopp kommet ut, men vi kan også vente oss en tredje tittel i serien.

Annonse


“Rage 3” allerede planlagt hos id Software

Spillet Rage 2 har nettopp kommet ut til både PC, Xbox One, og Playstation 4. Det forrige spillet ble godt mottatt, og omtalene hittil for oppfølgeren har vært positive. Nå vil id Software allerede legge planer om et tredje spill i serien.

Ikke bare rykter

Sjefen for id Software, Tim Willits, svarte nylig dette til The Hollywood Reporter på spørsmål om det vil komme flere spill i serien:

 ”Jeg håper det. Ja er svaret på det spørsmålet. Vi har alltid elsket denne serien fordi det er et veldig artig tema. Vi kan gjøre hva vi vil med det. En gang diskuterte vi muligheten for å la spillere ri på store kakkerlakker. I hvilke andre spill kan du sitte og diskutere slike ting seriøst? Det er en helsprø, morsom, og spennende serie – og jeg håper vi kan lage treeren så snart som mulig”

Willits gikk videre med å si at de tok mange innflytelser fra de originale Mad Max filmene, og at Mad Max Fury Road filmen som kom ut for et par år siden til gjengjeld så ut til å ha tatt inspirasjoner fra det første Rage-spillet som kom ut i 2011.

Annonse


Rage 2 ble utviklet i samarbeid med Avalanche, som har utviklet sin Apex “open world” spillmotor – også brukt i Just Cause, og Mad Max spillene.

Kilde:
WccFtech