Nå utvides NFC-støtten for Apple Pay

Nå utvides NFC-støtten for Apple Pay
NFC-støtten utvides.

Tidlig i mai annonserte Jennifer Bailey i Apple med ansvarsråde rundt Apple Pay at man har på vei en rekke nye funksjoner til Apples betalingsløsning på mobil. Blant disse er det nå avdekket at man får inn støtte for såkalte NFC-stickers eller tags, som gjør at man kan gjennomføre et kjøp i Apple Pay uten å ha en applikasjon installert.

Fungerer med flere tjenester etterhvert

Ved å trykke en slik sticker så får man muligheten til å foreta et kjøp gjennom Apple Pay raskt og uten unødvendige ledd i prosessen – slike stickers tilbys så langt av sparkesykkel-tjenesten Bird, kleskjeden Bonobos og PayByPHone som brukes som en betalingsløsning for parkering.

Disse er selskaper som Apple har inngått partnerskap med, og selskapet signaliserer at de kommer til å gjøre tilsvarende med andre selskaper. Dessuten tar de sikte på å lansere en funksjon for lojalitetskort i lommebok-applikasjonen i nær fremtid.

Annonse

Den nye Apple Pay-funksjonen bruker NFC-teknologi som ble introdusert i iOS 11 – det knyttes spenning til om Apple kommer til å introdusere ytterligere nye funksjoner i denne sammenheng.

Kilde:
MacRumours

Annonse
Annonse