Ghost Recon Breakpoint kommer til høsten
Skjermbilde fra traileren til spillet.

Annonse


Ghost Recon Breakpoint kommer til høsten

Til høsten kommer oppfølgeren til Wildlands, som mange Ghost Recon fans har ventet på. Det nye spillet skal hete BreakPoint – og Ubisoft har lagt ut en offisiell trailer, samt en 15-minutters lang gameplay-video fra inne i selve spillet.

Etterlengtet fortsettelse

Wildlands ble en ganske stor hit for Ubisoft da det kom ut i 2017, og noen påfølgende utvidelser gjorde at spillet beholdt en stabil spillerbase i etterkant. Fansen har ventet på mer – og det er mange som nå kan glede seg til noe som ser ut til å bli en svært så verdig oppfølger.

Se gameplay-video fra alpha-versjonen her:

Handlingen skal denne gang være lagt til en øy i Stillehavet – langt vekk fra Bolivia hvor alt i Wildlands foregikk tidligere. Det introduseres også en ny karakter ved navn Cole D Walker, som har fått stemme fra skuespilleren Jon Bernthal – kjent fra The Punisher.

Annonse


I Breakpoint skal du hjelpe Ghosts-teamet med å lokalisere og bekjempe en gjeng som selv tidligere var Ghosts – men som har tatt over et droneselskap ved navn Skell Technologies. Dette ligger altså på den store øya, og her må du som spiller gjennom alskens varierte landskap fra ørkner, snødekte fjellområder, og moderne byer.

Enda mer realisme og ny spillmekanikk

Ubisoft melder at spillmekanikken denne gang skal være mer fokusert på realisme og taktiske bevegelser. Altså kommer du neppe langt ved å gå for aggresivt frem. Karakterene kan ikke løpe uendelig heller – så man må tenke seg om før man bruker energi i vanskelige situasjoner. Til og med det skiftende været kan påvirke hvor mye energi man har til forskjellige tider.

Det skal visstnok være et mer realistisk skadesystem i Breakpoint som gjør at skader man pådrar seg varer inntil man kan manuelt lege seg selv. Rundt omkring på øya skal det i likhet med Wildlands finnes steder hvor man kan oppgradere utstyret, bytte spillerklasse, og lignende.

Den offisielle traileren gir oss et innblikk av hva Breakpoint vil by på:

En omtale av spillet på ITavisen kan forventes omkring lanseringsdato 4. oktober til Xbox One og Playstation 4. Tittelen vil ikke være tilgjengelig på Steam, men pc-spillere vil kunne finne det på Uplay og Epic Games Store.

Kilde:
NeoWin