Logitech sin bestselgende gamingmus blir nå trådløs
Logitech sin bestselgende gamingmus blir nå trådløs.

Annonse


Logitech sin bestselgende gamingmus blir nå trådløs

Om du er på utkikk etter ny gamingmus så kan det hende du ikke trenger å vente særlig lenger: Logitech har nemlig oppgradert G502-musen til å være trådløs som resten av LIGHTSPEED-rekken.

– Etterspurt siden LIGHTSPEED ble introdusert

Den nye G502-musen kombinerer ifølge Logitech presisjon og ytelse med profesjonelt grad av trådløshet med ytelse av høy kaliber som fansen elsker.

Ujesh Desai i Logitech Gaming forteller at tilhengerne har etterspurt en ny versjon av G502 helt siden man introduserte den første gamingmusen med LIGHTSPEED, og at dagens lansering gir tilhengerne det de har ønsket seg, og mer.

Ligner på originalen

Formen og funksjonaliteten er i stor grad bevart fra originalen, der man i tillegg har fått et trådløst ladesystem kalt Powerplay. Utover dette er musen nå noen gram lettere, takket være banebrytende innovasjon fra Logitech G PRO Wireless. Selskapet skriver i en en pressemelding at musen har fått det beste innen teknologi uten å unngå kompromiss på utholdenhet eller kvalitet.

Annonse


PowerPlay-ladesystemet tilbyr kontinuerlig lading selv under spilløkter, og innmaten består av et HERO 16K-sensor med sensitivitet opptil 16 000 DPI og 400+ IPS uten akselerasjon eller filtrering.

Gjennom Logitech G HUB kan man programmere de elleve knappene etter egne ønsker, og man finner et dual-mode hyperrask scrollehjul med justerbart vekstsystem med seks vekter, fire på 2g og to på 4g, slik at man kan justere musens vekt og balanse for å matche spillemåten.

I butikk neste uke

Logitech G502 LIGHTSPEED blir tilgjengelig denne måneden, der man allerede ser 14. mai som bekreftet leveringsdato for flere norske forhandlere. Veiledende pris er 1490 kroner.