EA Access kommer til PlayStation i sommer

EA Access kommer til PlayStation i sommer
EA Access kommer til PlayStation i sommer.

Knapt fem år etter at EA Access først ble gjort tilgjengelig på Xbox One, kommer spilletjenesten nå snart på PlayStation 4.

Samme priser

EA Access lanseres på Sony sin suksesskonsoll i juli med de samme prisene som en er vant til fra Xbox One: henholdsvis fem og 30 dollar for månedlig og årlig forpliktelse, altså rundt 45 og 260 kroner. Som medlem får du i tillegg til alle spillene som følger med 10 prosent rabatt på EA-publiserte spill samt tilgang til early access-prøvedemoer i forkant av spillanseringer.

Haugevis av spill

Av spillene som tilbys er en rekke EA-spill, deriblant i Battlefield-serien samt FIFA og Need for Speed, blant annet. Ved et raskt overblikk finner man NHL 19, UFC 3, The Sims 4, Star Wars: Battlefront 2 og Mass Effect Andromeda. Også Skate 3 og SSX finnes, men det er uvisst om disse også blir tilgjengelige for PlayStation 4 eller om de kun er på Xbox One, ettersom de tar nytte av bakoverkompatibiliteten på Xbox.

Annonse

Beklageligvis ser det ut til at EA Access på PlayStation 4 og Xbox One blir atskilte systemer slik at man må eie abonnement på begge konsoller for å kunne spille der man ønsker.

Skal du prøve EA Access-abonnement på PlayStation 4?

Kilde:
Wccftech

 

Annonse
Annonse