EA Access kommer til PlayStation i sommer
EA Access kommer til PlayStation i sommer.

Annonse


EA Access kommer til PlayStation i sommer

Knapt fem år etter at EA Access først ble gjort tilgjengelig på Xbox One, kommer spilletjenesten nå snart på PlayStation 4.

Samme priser

EA Access lanseres på Sony sin suksesskonsoll i juli med de samme prisene som en er vant til fra Xbox One: henholdsvis fem og 30 dollar for månedlig og årlig forpliktelse, altså rundt 45 og 260 kroner. Som medlem får du i tillegg til alle spillene som følger med 10 prosent rabatt på EA-publiserte spill samt tilgang til early access-prøvedemoer i forkant av spillanseringer.

Haugevis av spill

Av spillene som tilbys er en rekke EA-spill, deriblant i Battlefield-serien samt FIFA og Need for Speed, blant annet. Ved et raskt overblikk finner man NHL 19, UFC 3, The Sims 4, Star Wars: Battlefront 2 og Mass Effect Andromeda. Også Skate 3 og SSX finnes, men det er uvisst om disse også blir tilgjengelige for PlayStation 4 eller om de kun er på Xbox One, ettersom de tar nytte av bakoverkompatibiliteten på Xbox.

Beklageligvis ser det ut til at EA Access på PlayStation 4 og Xbox One blir atskilte systemer slik at man må eie abonnement på begge konsoller for å kunne spille der man ønsker.

Annonse


Skal du prøve EA Access-abonnement på PlayStation 4?

Kilde:
Wccftech

 

Annonse