Video: Se Tesla Model 3 hente eieren sin selv
Snart kan eiere av Tesla Model 3 slippe å gå til bilen selv

Annonse


Video: Se Model 3 hente eieren av seg selv

Tesla har imponert oss flere ganger med sin innovasjon og unike evne til å komme opp med banebrytende design til bilene sine. En av de mest omtalte funksjonene i senere tid har vært det som Tesla kaller ‘Summons’ – som i hovedsak har dreid seg om at deres biler er i stand til å parkere seg selv.

Helautomatisk parkering og henting

Men nå har det lekket ut en video fra siste beta-versjon av Summons, hvor en av testerne kaller til seg bilen via appen – og man kan se den navigere seg frem på en fullpakket parkeringsplass – frem til eieren selv.

Fra Teslas egne notater i beta-kodeverket som også er lekket, står det:

“a parking assist feature that helps you bring your car towards you or towards the destination of your choice by navigating out of parking spaces and maneuvering around objects as necessary.”

Se den imporende videoen:

Annonse


Videoen i seg selv har desverre litt grumsete kvalitet, men det er liten tvil om at den er ekte ettersom det er kjent at Tesla har jobbet med denne funksjonaliteten en stund.

Kan kjøre til deg eller dit du velger

For Tesla 3 eiere med oppdatert bil og app vil en nytt ”Enhanced Summons” valg vises inne i Teslas mobil-app. Herfra kan man velge ”Find Me”, basert på GPS-lokasjonen på telefonen din – eller man kan sette et merke på kartet hvor man vil at bilen skal kjøre.

Riktignok må avstanden fra bilen til enten deg selv eller merkepunktet ikke overstige 45 meter.

Vil trenge bedre tilpasning for vanskelige situasjoner

Noen av de som har fått teste den nye funksjonen har sagt at den fungerer ganske bra, men er foreløpig litt upålitelig hvis bilen står tett inne blandt mange folk og biler. Som alt annet vil trolig både presisjon og systemets selvsikkerhet bli bedre med tiden.

Ifølge planen skal oppdateringen pushes senere denne måneden etter at betatestingen er fullført.

Kilde:
Elektrek.co

Annonse