Galaxy S10 5G brant opp - Samsung nekter skyld
Slik så Galaxy S10-enheten til en sørkoreaner ut.

Annonse


Galaxy S10 5G brant opp – Samsung nekter skyld

En sørkoreansk Samsung Galaxy S10-eier av 5G-utgaven opplevde denne uken at telefonen hans brant opp helt av seg selv, da den lå på et bord. Samsung mener at brannen skyldes eksterne årsaker, og nekter å ta skylden.

Samsung nekter skyld

Sørkoreanske Lee forteller at telefonen lå på bordet da det begynte å lukte brent og han fikk øye på røyk som kom ut fra telefonen. Lee tok opp telefonen for så å droppe den i bakken ettersom den var glovarm, ifølge ham selv. Alle komponentene på innsiden var i ettertid utbrent.

Det sørkoreanske selskapet har etter hendelsen nektet å erstatte enheten men begrunnelse i at de mener telefonen ble brent som et resultat av eksterne årsaker fremfor interne problemer, men både Lee og Samsung har vært noe tilbakeholdne med detaljer utenom disse opplysningene. Hvorvidt det faktisk er telefonen som har problemer er uvisst, men det er enda for tidlig å si.

Tilbakekalte alle Galaxy Note 7-enheter

Uansett kan situasjonen nesten minne litt om da Samsung måtte tilbakekalle alle Galaxy Note 7-enheter i 2016 etter en kritisk batterifeil. Selskapet endte opp med å innføre fullstendig produksjonsstans av telefonen etter at flere av disse begynte å brenne helt tilfeldig.

Annonse


Folk er gærne: bruker fremdeles brannfarlige Note 7

Kilde:
BGR

Annonse