Utsetter nye Titanfall-spill for å fokusere på Apex Legends
Respawn beklager at de har rotet til med visse oppdateringer, og forklarer at de fokuserer helt og holdent på Apex Legends, noe som også vil skuffe mange.

Annonse


Utsetter nye Titanfall-spill for å fokusere på Apex Legends

Respawn har masse å gjøre med Apex Legends og selvsagt det nye Star Wars-spillet som lanseres 15. november.

Utsetter mer Titanfall

Så for å forsikre Apex Legends-fansen, og trolig samtidig skuffe mange andre som er mer interessert i enspillerspill og en annen form for flerspiller, sier Respawn at de er 100 prosent dedikerte ovenfor Apex Legends, og at det kommer mer informasjon rundt spillets andre sesong i juni under den store E3-spillmessen i Los Angeles som vi dekker også i år. Med andre ord: ikke mer Titanfall på en stund.

Følg ITavisen på YouTube og sørg for å trykke på varselikonet for å bli varslet hver onsdag klokka 20:00.

Artikkelen fortsetter.

Annonse


Håper å gjøre fansen til happy igjen

Respawn innrømmer dessuten i blogg-innlegget at de har gjort feil, og lover å bli bedre:

“Veksten til Apex Legends kommer imidlertid med noen klare utfordringer, og vi har bommer noen ganger underveis, inkludert feil i våre oppdateringer, og at vi ikke har gitt spillerne nok informasjon om fremtidig innhold og at vi ikke på best mulig måte har kommunisert forventningene til hvordan vi planlegger å støtte spillet”.

Apex Legends falt som en bombe inn i spill-markedet med 50 millioner spillere den første uken fra et relativt lite studio som er eid av EA og som oppnådde kultstatus med Titanfall-spillene.

Dette sier de om Titanfall-merkevaren

“Til slutt, med hensyn til andre spill i utvikling hos Respawn, er det viktig å forstå at det er helt separate utviklingsgrupper som arbeider med Apex Legends og Star Wars Jedi: Fallen Order. I tillegg for fullt ut å kunne støtte Apex Legends, utsetter vi planer for fremtidige Titanfall-spill. Ingen ressurser fra Apex Legends-laget blir flyttet til andre titler under utvikling hos oss, og vi drar heller ikke ressurser fra teamet som arbeider med Star Wars Jedi: Fallen Order.”

 

Kilde:
Respawn