Epic Games lover å slutte med eksklusive spill om Valve gjør dette
Valve: ballen er hos dere.

Annonse


Epic Games lover å slutte med eksklusive spill om Valve gjør dette

Valve tar 30 prosent av kaka, mens Epic Games kun tar 12 prosent.

Presser Valve

Selskapet har sikret seg en rekke titler eksklusivt (Super Meat Boy Forever, Metro: Exodus, The Division 2, Borderlands 3, Detroit: Become Human, Afterparty og siste The Walking Dead-sesongtil sin egen spillbutikk til PC, og kan nå virkelig presse Valve mye grunnet gigasuksessen Fortnite og grafikkmotorlisenser.

Nå sier Tim Sweeney, Epic Games-sjefen, på Twitter at selskapet hans skal slutte med å handle eksklusive titler om Valve endrer til 88/12 prosent deling av inntektene. De vil også vurdere å selge egne spill på Steam.

Det blir spennende å se hva Valve svarer, om noe.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse