Disse er for Xbox-entusiaster: SteelSeries Arctis 9X
SteelSeries Arctis 9X er myntet på Xbox-brukere.

Annonse


Disse er for Xbox-entusiaster: trådløse SteelSeries Arctis 9X

SteelSeries har gjennom årene etablert seg som blant de største innen spilltilbehør uten å begrense seg til plattform. I går lanserte de et nytt hodesett under den kritikerroste Arctis-rekken.

Bedre komfortfølelse enn noensinne

Det er Arctis 9X som er introdusert – et hodesett som har tatt alle gode ting fra de allerede eksisterende produktene og kombinert dette i ett. Blant hodesettets største styrker er stålbåndet som fester øreputene, dette gir Arctis 9X et solid preg med bedre komfortfølelse takket være det såkalte “ski google”-materialet som er brukt under rammen.

Hodesettet bruker 40mm-drivere som tilbyr responsfrekvens mellom 20-22000 Hz samt støtte for Xbox sin egne Windows Sonic Spatial Audio.

Batteriet varer 20 timer

Du har valgfrihet når det gjelder tilkobling: Arctis 9X kan kobles helt trådløst eller pares gjennom en Bluetooth-lydenhet for å legge inn en ekstra lydkilde når du spiller. Det betyr at du eksempelvis kan koble det trådløst til mobilen din for musikk og telefonsamtaler, samtidig som du hører lyd fra konsollen din. Batterikapasiteten er oppgitt til å vare 20 timer, noe som burde glede mange Xbox-gamere som gjennom tidene har blitt vant med hodesett der man ikke har mer enn mellom seks og ti timers batterikapasitet.

Annonse


Snart i Norge?

Mikrofonen skal ha noen fine egenskaper: denne er i ClearCast-utgave som gir et velutviklet design for lydkansellering fra unaturlige vinkler slik at stemmen din høres klar og tydelig ut når du snakker. Om du vil fjerne den så kan du trekke den ut helt eller bare bøye den ut av syne.

Den er allerede i amerikanske butikkhyller for en pris som tilsvarer 1700 norske kroner, så det er bare å holde et øye her til lands før den også blir tilgjengelig her.

Kilde:
Neowin