Her er det - nå hinter de offisielt til OnePlus 7
OnePlus 7 kommer antakelig til å by på en enda raskere opplevelse enn før.

Annonse


Her er det – nå hinter de offisielt til OnePlus 7

Det har den siste uken vært en rekke OnePlus 7-lekkasjer der vi har fått dekke enkelte av disse. Nå har selveste Pete Lau, administrerende direktør i OnePlus, tatt til Twitter for å melde snarlig ankomst av selskapets neste produkt.

Høyere bildefrekvens, ja takk!

Av Twitter-meldingen går det frem at det kommende produktet er fantastisk og at de ikke kan vente til vi får sett det. Med veldig stor sannsynlighet er det prat om OnePlus 7, oppfølgeren til OnePlus 6 og 6T.

Sniktitten over tilbyr ingen detaljer rundt spesifikasjoner på telefonen, men Lau sin begeistring og presisering av ordene hastighet og jevnt tyder nesten på at den ferskeste lekkasjen av dem alle kan stemme.

Annonse


Lekkasjen har sirkulert i natt, og dreier seg om QHD+-skjermen som nå også er sammenfallende med økt bildefrekvens, til 90Hz. Vanligvis finner man at de fleste Android-telefoner har 60Hz.

Større batterikapasitet

Uansett – beveger man seg bort fra skjermen så skal den samme lekkasjen ha det til at man får større batterikapasitet i den nye telefonen, noe som burde være på plass sammen med den kraftigere skjermen som nå naturligvis tar til seg mer strøm. Man skal visstnok også finne 30W Warp-ladingen som var med OnePlus 6T McLaren Edition, noe som for veldig mange blir en gledelig nyhet.

Hvorvidt disse ryktene stemmer eller ei får vi helt sikker finne ut av neste måned, når det ifølge flere kilder er bekreftet at OnePlus vil lansere sin kommende telefon.

Hadde du kjøpt OnePlus 7 med disse spesifikasjonene og bedre kamera?

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse