Ny oppdatering – jevner ut både våpen og karakterer

Ny oppdatering - jevner ut både våpen og karakterer
Respawn forsikrer Apex-spillerne om at de jobber for å rette feilene som plager spillet.

EA og Respawn har i dag rullet ut oppdatering 1.1 som tilbyr en rekke balansejusteringer til både våpen og såkalte legends, i tillegg til en rekke andre små utbedringer.

Fokus på balansering

I innlegget der de lister opp alle endringene i oppdatering 1.1 så skriver Respawn at de er oppmerksomme på en rekke problemer knyttet til lyden, samt trege servere og dårlig registrering av skudd i tillegg til andre ting. Dette er problemer som utviklerne aktivt jobber med å rette:

“Før vi går videre på endringene så vil vi fortelle at vi vet om problemene som lenge har vært frustrerende for dere og som ikke har funnet veien til denne oppdateringen. Vi jobber aktivt på mange forbedringer og er gjort bekjent med audioproblemer, trege servere og mer. Vi kommer til å dele informasjon når vi kan, men inntil videre må dere vite at vi gjør vårt beste med å fikse disse tingene”

For denne oppdateringen er det prat om at karakterene Gibraltar og Caustic får en separat måte å ta til seg skade på fra motstanderne ettersom det ikke har fungert effektivt å redusere såkalte “hit box” på de to. I stedet får hver av dem en slags passiv fordel som gjør at skade de blir utsatt for reduseres med ti prosent. I tillegg gir Caustic nå større skade med gasseksplosivene sine samt større kastelengde på disse, mens Gibraltar får økt helse på våpenskjoldet sitt, fra 50 til 75.

Annonse

En rekke våpen har fått endringer, dette inkluderer alt fra G7 Scout og Triple Take med Longbow til Wingman og Havoc, der sistnevnte har fått seg bedre egenskaper.

Hele listen med endringer finner du her på Reddit.

Ikke så populært lenger?

I andre Apex-nyheter så ser det faktisk ut til at spillet har mistet noe av momentumet det så ut til å ha en måneds tid, da spillet ganske kjapt fikk 50 millioner spillere.

For øyeblikket ligger Apex Legends på syvende plass i Twitch sin toppliste etter visninger, et stykke bak Fortnite. Nedgangen ser ut til å skyldes at de var ganske sent ute med å introdusere battlepass til spillet, og at denne ikke var noe særlig å skryte av når den først ble introdusert. Det hjelper heller ikke med at hackere har fått etablere seg for alvor i spillet, og at man ikke har noen særlig insentiver å strekke etter når man har kommet seg opp i level.

Spiller du fortsatt Apex Legends?

Kilde:
Reddit

Annonse
Annonse