Google Play Store får budsjettfunksjon
Nå kan du sette en maksgrense for handel i Play Store.

Annonse


Google Play Store får budsjettfunksjon

I det stille har Google introdusert en helt ny funksjon til Play Store – der man kjøper applikasjoner, bøker, filmer og spill. Funksjonen er et slags budsjett, og hindrer deg fra å kjøpe mer en det forhåndsbestemte maksimale budsjettet ditt.

Sett en maksgrense

For å aktivere funksjonen går du inn på Play Store med hvilken som helst Android-enhet der du trykker hamburger-menyen og videre inn i “konto”. Herfra trykker du “kjøpshistorikk”, hvor du så velger en maksgrense på hvor mye du kan handle for.

Det presiseres likevel at denne maksgrensen kun hjelper deg med å holde oversikt – ikke vil det være en absolutt grense på hvor mye du kan handle.

Har ikke rullet ut til alle – ennå

Uansett, den nye funksjonen sørger for at du til enhver til er oppdatert med pengebruken din i Play Store, og du kan få varsel når du nærmer deg grensen. Om du ønsker så kan du også endre eller fjerne maksgrensen helt, dette gjør du ved å gå inn på kjøpshistorikk jvor du også finner en oversikt over måten du har brukt pengene dine på.

Annonse


Funksjonen ser ikke ut til å ha rullet ut til alle brukere ennå, så du må bare vente litt dersom du ikke finner den nye funksjonen.

Skal du sette en maksgrense i Play Store?

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse