Snart er iTunes sine dager talte – nå kan du lytte til Apple-podcaster rett i nettleseren

Snart er iTunes sine dager talte - nå kan du lytte til Apple-podcaster rett i nettleseren
Apple har pyntet podcast-siden på nett.

I går skrev vi hvordan musikk, podcaster og TV får nye landingsplasser i form av egne applikasjoner, og allerede nå ser man at Apple har gjort endringer som gjør iTunes mindre nyttig.

Spill av rett i nettleseren

Om du føler for å spille av en podcast du finner i Apples databaser, så kan du nå spille den av rett i nettleseren. Sammen med denne endringen som introduserer playback rett inn i nettleseren så har rett og slett hele podcast-grensesnittet blitt oppgradert, der den nå har langt simplere og mer oversiktlig design som er lettere å navigere seg rundt i.

Nye sider kommer med beskrivelser av hva episoden inneholder samt en “play”-knapp for å spille av individuelle episoder – igjen, rett i nettleseren uten å åpne iTunes. Ulikt før så kan du nå trykke på episodenavnet for å åpne detaljer om episoden før du lytter til den.

Annonse

MacRumors og flere andre medier skal ha det til at Apple planlegger å introdusere en egen Podcast-app sammen med neste store Mac-oppdatering, med betegnelsen macOS 10.15. Det meldes også at både filmer- og TV-seksjonen har fått tilsvarende overhaling.

Kilde:
MacRumors

Annonse
Annonse