Sjekk her: Respawn hinter til Star Wars: Jedi Fallen Order
EA og Respawn hinter allerede til det nye Star Wars-spillet.

Annonse


Respawn hinter til Star Wars: Jedi Fallen Order – avsløring denne uken

Hvis du trodde Respawn Entertainment hadde satt alle ressursene sine i det ganske suksessfulle Battle Royale-spillet deres “Apex Legends” så tok du nok feil. Nå hintes det til et nytt Star Wars spill utenom Battlefront-serien, og vi gleder oss.

Sniktitt på Twitter

For resultatet av en megakontrakt mellom EA og Disney ser fremdeles ut til å kunne resultere i noe stort for ivrige Star Wars-tilhengere som ikke har fått noe skikkelig å kaste seg ut i, nå som EA i forkant av ukens store avsløring har lagt ut en liten sniktitt på Twitter:

Det er altså knapt noen detaljer å meddele, men det fortelles at Star Wars: Jedi Fallen Order tar plass etter hendelsene fra prequelfilmene og at spillets hovedkarakter kan være en etterlatt Jedi, hvis vi skal overanalysere meldingen “Don’t stand out”.

Annonse


Avsløres denne uken

Regissøren for spillet meldes å være Stig Asmussen som tidligere har hatt samme rolle i God of War 3, og det er Respawn Entertainment som har fått ansvaret for spillet. Man håper naturligvis på at fokuset blir rettet mot å lage en god historiedel i spillet, selv om mange også vet at Respawn kan å lage gode multiplayer-spill.

Avsløringen av spillet er antatt å finne sted i Chicago denne uken under Star Wars Celebration, og man forventer at spillet lanseres i høsten 2019. Vi skal holde et øye med arrangementet for å dele eventuelle nyheter så fort vi vet noe mer.

Hvilke forventninger har du til Jedi Fallen Order?

Kilde:
Forbes