Lanserer hodetelefoner for deg som hater åpent kontorlandskap

Logitech zone wireless
Disse hodetelefonene skal hjelpe deg med å holde på konsentrasjonen på kontoret, ifølge Logitech.

Langt i fra alle er like komfortable med å jobbe i åpne kontorlandskap, mye på grunn av alle distraksjonene og støyen det kan medføre.

– Eliminerer bakgrunnsstøy

Det er nettopp disse personene de nye hodetelefonene Logitech Zone Wireless og Zone Wireless Plus er rettet mot.

De er trådløse, har aktiv støyreduksjon og trådløs lading. Logitech lover batteritid opp mot 15 timer med musikk og tale. Rekkevidden er på 30 meter, så her skal man altså kunne bevege seg fritt i kontorlandskapet uten å miste tilkoblingen med det første.

Annonse

– Med aktiv støyreduksjon eliminerer Zone Wireless bakgrunnsstøy så du kan fokusere, uavhengig av støynivået som omgir deg på arbeidsplassen, sier Logitech i en pressemelding.

Sømløst bytte

Ifølge Logitech skal du kunne sømløst bytte mellom å bruke dem med en PC eller mobiltelefon.

– Zone Wireless-grensesnittet er utrolig enkelt å bruke under samtaler eller mens man lytter til musikk. Du kan enkelt trykke på hovedknappen på øreklaffen for å svare på eller avslutte samtaler. Du kan også starte eller stoppe avspillingen av musikk på samme måte. Brukere kan også dempe lyden på hodetelefonene ved å løfte opp mikrofonbommen. På slutten av arbeidsdagen kan du brette sammen Zone Wireless og plassere dem på en Qi-lader eller koble den til med den inkluderte USB-kabelen for rask og enkel lading, heter det i pressemeldingen.

Kommer i april

Om produktet holder det de lover finner vi først ut når hodetelefonene havner i butikkhyllene.

Logitech Zone Wireless og Wireless Plus lanseres i slutten av april og mens førstnevnte får en veiledende pris på 1.999 kroner, kommer Plus-varianten til å koste 2.499 kroner.

Kilde:
Zdnet

Annonse
Annonse