Nå er de offisielt avslørt – her er den norske prisen

Nå er de offisielt avslørt - dette er den norske prisen
Powerbeats Pro kan bestilles snart fra Apple.no for 2590 kroner.

Powerbeats Pro er navnet. Nå er de offisielt lanserte og kommer til Norge og USA neste måned.

Norsk pris allerede kjent

Produktet er nå offisielt, og kan “snart” handles fra Apples norske nettbutikk til 2590 kroner i fargene krem, mose, marine blue og svart.

Salget starter mai.

Annonse

Viktigste funksjoner som forklart av Apple:

 • Fullstendig trådløse øretelefoner med høy ytelse
 • Opptil ni timers lytting (mer enn 24 timer med ladeetuiet)
 • Fjærlette, justerbare ørekroker med sikker og behagelig passform
 • Solid svette- og vannbestandig design som tåler harde treningsøkter
 • Kontroller for volum og sporbytte på begge øretelefonene, talefunksjonalitet og automatisk Spill av / pause-funksjon
 • Kraftig, balansert lyd med stort frekvensområde og støydempingHåndfri stemmestyring med Hei Siri-funksjonen1 og forbedret tilkoblingshastighet med Apple H1-chipen.
 • Øretelefonene sammenkobles via Bluetooth (klasse 1) – sammen eller hver for seg – med utvidet rekkevidde og færre forstyrrelser
 • Bedre lydkvalitet og anropshåndtering under telefonsamtaler

Artikkelen fortsetter.

Dette er i esken (de kan ikke lades trådløst og nytter Lightning og ikke USB C):

 • Powerbeats Pro Totally Wireless øretelefoner
 • Ladeetui
 • Øreplugger i fire størrelser
 • Lightning-til-USB-A-ladekabel
 • Hurtigveiledning
 • Garantikort

Dette melder Apple om produktet

Øretelefoner med topp ytelse til trening

Powerbeats Pro kommer til å revolusjonere treningsøktene dine. De er fullstendig trådløse og utviklet spesielt for idrettsutøvere, så nå blir du ikke lenger sinket av ledninger. De justerbare ørekrokene sitter som støpt og leveres med utskiftbare øreplugger i flere størrelser, som gir en behagelig og sikker passform uansett hvor hardt du trener. Disse fjærlette øretelefonene har en solid svette- og vannbestandig design som er bygd for ytelse – slik at du kan yte mer på trening. Med opptil ni timer med musikkavspilling i hver øretelefon og kraftig, balansert lyd går du aldri tom for motivasjon.

Proff lyd

I samråd med aktive idrettsutøvere designet vi disse trådløse øretelefonene til å tåle selv de mest krevende treningsøkter – og gang på gang fikk vi høre at det viktigste var lydkvalitet.Powerbeats Pro har et kraftig, balansert lydbilde takket være nyutviklede lydelementer som sørger for naturtro og krystallklar lydgjengivelse med større frekvensområde. Siden god lyd avhenger av sikker passform, ble disse øretelefonene også utformet med ergonomi og en best mulig lytteopplevelse i tankene.

Spill av lyd i begge øretelefonene eller i én om gangen

Venstre, høyre eller begge øretelefonene – få full kontroll over lydavspillingen din. Hver av øretelefonene har kontroller for volum og sporbytte, så du trenger ikke å bruke iPhonen eller en annen enhet for å styre musikkavspillingen. Sensorer for den automatiske Spill av / pause-funksjonen registrerer når øretelefonene sitter i ørene dine, og starter treningsøktene dine så fort du er klar. Og siden du kan bruke talekommandoer på en rekke kompatible enheter, blir det enda enklere å holde fokus på trening.

Lad. Spill av.

Lange treningsøkter? Maraton? Ikke noe problem. Hver av øretelefonene har en batteritid på opptil ni timer, så du kan spille musikk uavbrutt. Med ladeetuiet får du mer enn 24 timer med musikkavspilling. For å spare batteriene ytterligere registrerer sensorene for den automatiske på/av-funksjonen når øretelefonene ikke er i bruk. De går da i dvalemodus. Når du ønsker å bruke dem igjen, bare smetter du dem inn i ørene og legger ut på løpeturen din. Du bruker mindre tid på å lade batteriene i øretelefonene og mer tid på å utlade dine egne batterier på trening.

Bare spør Siri.

Nå er det enda enklere å få kontakt med din personlige assistent. Det er bare å si «hei, Siri» for å få stemmestyrt hjelp, uten å strekke seg etter iPhonen.1 Powerbeats Pro drives av den spesialutviklede Apple H1-chipen, som sørger for en raskere og mer stabil trådløs tilkobling til enhetene dine.2

Vidunderlig trådløshet

Powerbeats Pro er klare til dyst når du er det. De trådløse øretelefonene bruker Bluetooth-teknologi (klasse 1), som gir utvidet rekkevidde og færre forstyrrelser når du er i bevegelse. Øretelefonene kan sammenkobles hver for seg med enheten din, noe som gir deg flere tilkoblings- og bruksmuligheter for musikkavspilling og telefonsamtaler. Et stemmebasert akselerometer og flere mikrofoner filtrerer ut bakgrunnsstøy og fokuserer på stemmen din. De er klare til bruk på et øyeblikk – bare ta dem ut av etuiet og hold dem i nærheten av iPhonen, så sammenkobles de også automatisk med Apple Watch, iPad og Mac.3

Annonse
Annonse