Valve Index lanseres den 15. juni.
Valve Index lanseres den 15. juni.

Annonse


VR-hodesettet Valve Index kommer i juni

Om du belaget deg på å vente helt til mai måned for å få mer informasjon om det kommende VR-hodesettet fra Valve så tok du heldigvis feil – vi vet allerede en del som følge av en liten lekkasje fra selskapet selv.

Bekreftet lanseringsdato

Lanseringsdatoen ser ut til å være bekreftet: Valve Index havner i butikkhyller fra og med 15. juni, noe Engadget har fått bekreftet med selskapet selv.

Valve var litt for raske på avtrekkeren da de publiserte en rekke dokumenter omkring det nye hodesettet, dokumenter som de for øvrig trakk tilbake etter kort tid. Av disse gikk det fram at Index-hodesettet inkluderer egne hodetelefoner, og at man får muligheten til å kjøpe separate basestasjoner samt Knuckles-kontrollere som nå blir omdøpt Valve Index Controllers.

Annonse


Slik PC trenger du

Og for å gå videre på det mange lurer på: er PC-en din bra nok til å takle det nye hodesettet?

Vel, da må du forsikre deg at du i minste fall har en dobbeltkjernes prosessor med såkalt hyper-threading i tillegg til 8GB minne og enten GeForce GTX 970 eller Radeon RX480. Likevel anbefaler Valve at du sitter på en firekjernes prosessor og et skjermkort tilsvarende GTX 1070-klassen for en bedre opplevelse.

Pris og andre opplysninger må vi sannsynligvis vente til 1. mai for å finne ut av.

Kunne du tenkt deg å kjøpe Valve Index, eller har du et annet hodesett i sikte?

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse