Sega Gensis Mini kommer med 40 spill forhåndsinstallert.
Sega Gensis Mini kommer med 40 spill forhåndsinstallert.

Annonse


Klassikeren på vei: Sega Genesis Mini kommer med 40 spill

Da Sega i fjor akkompagnerte både Sony og Nintendo med sin egen miniutgave av en retro-spillkonsoll så endte de opp med å utsette lanseringen. Under årets Sega-fest annonserte de at konsollene (både Genesis Mini og Mega Drive Mini) lanseres den 19. september.

Inkluderer 40 spill

Når det er sagt så er lanseringsdatoen overfor spesifikt nevnt for amerikansk og japansk lansering, så det er ikke helt kjent hvorvidt dette gjelder for Europa, eller eventuelt når de lanseres her.

Blant de 40 spillene som kommer til konsollen, er så langt flere klassikere bekreftet – av disse kan det nevnes Sonic the Hedgehog 2, Shining Force, Gunstar Heroes og Space Harrier II, samt Rent-a-Hero og Castlevania Bloodlines.

Annonse
Minner om andre retro-konsoller

På samme måte som med PlayStation Mini så kjører Genesis Mini gjennom microUSB, og er utstyrt med en HDMI-inngang som gir opptil 720p-oppløsning. Du kan når som helst i løpet av et spill lagre fremdriften din slik at du slipper å fullføre lange sekvenser på nytt, og kontrolleren som følger med er av typen med seks knapper og som folk fleste foretrakk i sin tid.

Som med andre Mini-utgaver av ulike retro-konsoller som lanseres om dagen så ser det ikke ut som man finner støtte for å laste ned spill i ettertid, ei heller en mulighet til å sette inn sine egne spill man måtte ha på disk.

Den japanske prisen er for øyeblikket også den eneste som er kjent nå, og denne ligger på tilsvarende 500 norske kroner for konsoll med én kontroller, og 680 for to kontrollere.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse