Oppfølgeren til Bloodlines lanseres tidlig neste år på PS4, Xbox One og PC.

Annonse


Husker du “Vampire: The Masquerade Bloodlines”?

Det har gått 15 år siden Vampire: The Masquerade Bloodlines ble lansert. Nå er oppfølgeren blitt annonsert av Paradox Interactive, og lanseringen er tiltenkt for første kvartal i 2020.

Henter tilbake oppskriften

Brian Mitsoda sto bak skrivingen og designet for det første spillet, og er nå hentet til oppfølgeren for en sentral rolle i utviklingen. I en uttalelse forteller Mitsoda at tanken har vært å bringe over alle de karakteristikkene som gjorde Bloodlines unikt – rent spesifikt den mørke, underliggende tonen og atmosfæren, i tillegg til humoren.

Han forteller at selskapet regner med å gjøre tilhengerne veldig fornøyde med det nye spillet, og dessuten er det avslørt at man på PC vil se støtte for ray-tracing og DLSS (Deep Learning Super-Sampling).

Lanseres i mars 2020

I kommende Bloodlines 2 er målet å markere seg som den ultimate vampyren i det såkalte World of Darkness i en by med haugevis av ulike karakterer som reagerer på aktivitetene du gjør og beslutningene du foretar deg.

Annonse
Paradox Interactive forventer å lansere spillet tidlig neste år på PC i tillegg til Playstation 4 og Xbox One, nærmere bestemt i mars. Steam-siden for spillet er oppe her, og du kan forhåndsbestille det allerede nå.

Kilde:
Nvidia

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse