Opera for Android har nå innebygget VPN for alle.
Opera for Android har nå innebygget VPN for alle.

Annonse


Opera for Android inkluderer nå gratis-VPN

I februar skrev vi at Opera var i prosessen med å introdusere VPN til Android-utgaven av nettleseren sin. Etter en lengre betaperiode blir den nye versjonen av nettleseren klar etter dagens oppdatering.

Servere i Europa, USA og Asia

Innebygget VPN har vært tilgjengelig på den vanlige PC-utgaven av nettleseren i flere år og kan være en fin måte å kjennskap til VPN-tjenester på før du eventuelt investerer i noe mer avansert. I korte trekk dreier det seg om at man oppretter en privat kobling med en annen server som tar for seg kommunikasjonen med nettstedene du besøker.

For de som har testet beta-utgaven den foregående måneden har det vært mulig å samhandle med servere i USA, Europa og Asia i tillegg til valget om å alltid bruke serveren med best tilkobling. Hvorvidt det blir slik i den endelige utgaven er ukjent, men det er ikke utenkelig.

Les våre guider til VPN og Gratis VPN

Annonse


Bedre kryptering

Den innebygde VPN-funksjonen som introduseres for allmennheten i Opera for Android 51 kommer i tillegg med en 256-bits kryptering for å beskytte sensitiv data på en mer effektiv måte. Opera lover også å ikke holde oversikt over brukeraktivitet.

Opera for Android (51) ruller ut i Google Play Store i dag.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse