LG-ThinQ-AI-TV_Lifestyle_02-1263x720-5c8d01e0731ce
LG TV-er får snart AirPlay 2-støtte.

Annonse


Nå kommer de første AirPlay 2-støttede LG TV-ene

LG annonserte i dag at selskapets første OLED TV-er med AI ThinQ lanseres i april. Dette blir de første AirPlay 2-støttede TV-ene selskapet lanserer.

Det betyr at brukeren kan strømme bilder, videoer og musikk fra iOS-enheter og Mac, over til LG-TV-en – som for øvrig også får støtte for Apples HomeKit.

Med sistnevnte kan brukere styre TV-en ved hjelp av Siri, eller Home-appen på iOS eller Mac.

Kommer senere

En ting er imidlertid verdt å merke seg: støtten for Apple-funksjonene kommer ikke til å være på plass når TV-ene kommer i butikkhyllene neste måned. Ifølge LG vil denne funksjonaliteten legges til ved hjelp av en oppdatering senere i år, trolig rundt sommertider.

Annonse
Modellene som kommer først på markedet er 65-tommeren i E9 og C9-serien. Flere modeller og ulike skjermstørrelser kommer iløpet av mai og juni, opplyser LG, som også har måttet tåle kritikk fra brukere, for:

At LG tidligere har gitt uttrykk for at eldre modeller også skulle få AirPlay 2-støtte, men som det viser seg at de ikke gjør likevel, har ført til noe uro. Tidligere i år ble det startet en underskriftskampanje for at LG skulle legge til funksjonene også på eldre modeller.

 

Kilde:
Macrumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse