Det kan hende nye iPod Touch kommer med tynnere rammer og ingen hjemknapp.
Det kan hende nye iPod Touch kommer med tynnere rammer og ingen hjemknapp.

Annonse


Beta-lekkasje hinter til noe veldig spesielt med iPod Touch

Flere år har gått siden Apple sist lanserte en ny enhet i iPod Touch-serien, den gang bestående av en fargerik kombinasjon av iPod Touch 6-enheter med solide oppgraderinger fra forgjengeren.

Lekkasje i iOS 12-beta

Vi fikk for en liten stund tilbake innsyn i at Apple på nytt har planer om å oppgradere iPod-rekken med en kommende Touch-modell, likevel har vi hittil spekulert i at denne ikke vil bestå av særlige oppgraderinger til det estetiske, men at innmaten vil få seg en grundig overhaling.

Nå derimot tyder nye opplysninger på at oppgradering på begge fronter står for tur: i en lekkasje fra den fjerde betautgaven av iOS 12.2 ser man en iPod-symbol som ligner alt annet enn iPod-symboler vi er vant til fra før:

Annonse
Samme behandling som iPhone X og iPad Pro?

Inntrykket er altså at Apple gjør med nye iPod Touch slik de gjorde med iPhone X-overgangen der man fjernet den fysiske hjemknappen og i tillegg gjorde rammene langt mindre. Man så også samme tilnærming med 2018-variantene av iPad Pro, slik at det gir all verdens mening at Apple velger samme utforming på kommende iPod Touch.

Det var Jonathan Mitchell som satt i iOS 12.2 Beta 4-koder hvor han oppdaget det vi hittil ikke har sett fra Apple, med betegnelsen “HLSipod2”. Til venstre har man iPod Touch 6. generasjon som betegnes “HLSipod”.

https://twitter.com/jaymit2090tx13/status/1103850039116476416

Hva med trådløs lading?

Illustrasjonen har interessant nok ingen frontkamera: om dette er av praktiske årsaker for selve symbolet vites ikke, men det hadde vært litt av en overraskelse dersom Apple fjernet denne helt.

Med mål om kostnadsbesparelser regner man med at Apple vil bruke IPS LCD-skjerm på nye iPod Touch, tilsvarende slik man finner på iPhone XR. Videre er det usannsynlig med trådløs lading gjennom Qi-støtte, men vi ser på det som sannsynlig at enheten i verste fall vil bli utstyrt med en A10 Fusion-brikke.

Hadde du vurdert en ny iPod Touch dersom den kommer uten hjemknapp og med tynnere rammer?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse