Fitbit lanserer billigere Versa-modell.

Annonse


Fitbit med lanserings-bonanza

Saken oppdateres. 

Fitbit-produktene har kanskje tradisjonelt ikke falt inn under kategorien smartklokker, men selskapet har i lang tid vært ledende innen fitnessarmbånd-segmentet, og de smarte funksjonene blir også stadig mer avanserte.

Nå har Fitbit kunngjort en rekke nyheter, og samtlige av dem er vanntette.

De nye produktene er Fitbit Versa Lite Edition, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire HR og Fitbit Ace 2

Annonse
Så hva er det som er nytt denne gangen?

Fitbit Versa Lite

Dette er lillebroren til Fitbit Versa, noe «Lite»-merkelappen tilsier. Den er nærmest identisk med Vera utseendemessig, men koster 400 kroner mindre. Der Versa koster 2.000 kroner, har Lite-varianten en veiledende pris på 1.599 kroner.

Så hva skiller Fitbit Versa Lite fra den vanlige utgaven utover prisen? Versa Lite kan skilte med mye av den samme funksjonaliteten, inkludert aktivitetsmåling, søvnovervåkning, pulsmåling og en haug med ulike treningsmoduser. Den har også smartklokke-funksjonalitet i form av varsler fra telefonen.

Batteriet skal kunne vare i minst fire dager før klokka må lades.

Versa Lite mangler imidlertid wi-fi, trappetelling, svømmesporing, støtter ikke Fitbit Pay og du kan ikke lagre musikk på den. På grunn av fraværet av musikk trenger den heller ikke de to volumknappene som storebror har.

Versa Lite kommer også i nye farger, nemlig sølv, lilla og blå. Du kan selvfølgelig kjøpe ekstra reimer hvis du ønsker det. Ifølge Fitbit vil det koste deg alt fra et par hundrelapper og opp til 700 kroner.

Inspire

Inspire og Inspire HR erstatter fjorårets Alta-serie. Også her er funksjonaliteten stort sett den samme, men Inspire-modellen har nå en touchskjerm. I tillegg kan du feste denne enheten til klærne dine ved hjelp av en aldri så liten «kleshenger». Det krever at du først fjerner måleren fra den medfølgende reimen.

Det billigste Inspire-armbåndet får en utsalgspris på 699 kroner, mens HR-varianten, som tilbyr pulsmåling og et par andre funksjoner -slik som pusteøvelser og flere treningsmoduser – koster 999 kroner.

Ace 2

Ace 2 er aktivitetsmåleren rettet mot barn. Den vil koste 699 kroner, være vanntett og støtsikker og bestå av  en tegneserie-animasjon på hovedskjermen. Fitbit har også senket aldersgrensen for dette produktet, så nå kan barn fra seks år og oppover bruke Ace.

Med introduksjonen av de nye produktene, har Fitbit tatt livet av både Alta, Alta HR, Flex 2, and Zip.

Kilde:
Fitbit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse