I den siste kumulative oppdateringen til Windows 10 har Microsoft endelig rettet en feil som gikk mange brukere på nervene.

Annonse


Det er over og ut for denne helt spesielle Windows-feilen

Fra tid til annen er det en feil i et operativsystem som har vært der lenge nok til å bli en naturlig del av opplevelsen, et eksempel på en slik feil kan være den som nå er rettet i den siste Windows 10-oppdateringen.

Handlingssenteret levde sitt eget liv

Microsoft har publisert en liste med feilrettinger og forbedringer tilhørende oppdateringen med betegnelsen KB4482887 (OS-build 17763.348, kumulativ oppdatering) der det kommer frem at de endelig har tatt på seg oppgaven som er å fjerne feilen som gjør at det såkalte handlingssenteret (Action Center) plutselig kan finne på å dukke opp på motsatt side enn der den er ment til å vises, før den så skifter side automatisk.

Det var ikke ventet at Microsoft skulle ta skritt for å fikse denne feilen helt enda, men har nå med bekreftelser forsvunnet fra Windows. Flere spekulerte på forhånd at man måtte oppgradere til en ny Windows 10-utgave for å få feilen fjernet, men det er altså ikke tilfellet.

Annonse


I andre nyheter har selskapet rettet en hel haug andre feil, blant annet en som gjorde at blekket på PDF-filer forsvant i det man hadde disse åpne på Microsoft Edge.

Kilde:
Microsoft