– Nei, 35 000 dollar er ikke det laveste vi går!

Elon Musk varsler om at vi ikke har nådd den laveste prisen på en Tesla enda. Det skjer om to-tre år.
Elon Musk varsler om at vi ikke har nådd den laveste prisen på en Tesla enda. Det skjer om to-tre år.

Om du ikke har bodd under en stein det siste døgnet så har du kanskje fått med deg at Elon Musk endelig annonserte den billigste Model 3-varianten og at det var dette de store nyhetene var da vi for to dager spekulerte i at det kunne være den mystiske Model Y som skulle gjøre en ordentlig debut.

Tesla blir billigere

Nyhetene stopper likevel ikke der, for en merkverdig kommentar fra Elon Musk har definitivt vakt en del oppsikt: Tesla-sjefen avslørte nemlig at det på ingen måte er planen deres å stoppe på 35 000 som det laveste en Tesla går for. I tillegg til å eksklusivt selge biler på nett så er planen å introdusere enda billigere Tesla-er i årene som kommer, mer presist om to-tre år.

Vi er i alle fall veldig spente på dette, spesielt for å se om det er kompromisser fra dagens modell som tillater reduserte priser eller om det rett og slett er et resultat av selskapets stadig økende fokus på å redusere kostnader der de kan – for øvrig med nedleggelse av mange fysiske butikker som et eksempel på dette.

Annonse

Verditap på børsen

I andre Tesla-nyheter har selskapet gått på et lite smell i aksjemarkedet som sannsynligvis stammer fra Elon Musk sitt utsagn om at det er vanskelig å se for seg at dette kvartalet blir særlig profitabelt. Selskapet er nede omkring 3.5 prosent, men det ser ikke ut til å plage Musk i spesielt stor grad ettersom han nå har fått markere begynnelsen i det som tilsynelatende har vært mesterplanen hans en stund.

Kilde:
Engadget

Annonse
Annonse