Elon Musk
Musk har havnet i konflikt med myndighetene før, og det har ikke alltid falt heldig ut for ham.

Annonse


– Nei, 35 000 dollar er ikke det laveste vi går!

Om du ikke har bodd under en stein det siste døgnet så har du kanskje fått med deg at Elon Musk endelig annonserte den billigste Model 3-varianten og at det var dette de store nyhetene var da vi for to dager spekulerte i at det kunne være den mystiske Model Y som skulle gjøre en ordentlig debut.

Tesla blir billigere

Nyhetene stopper likevel ikke der, for en merkverdig kommentar fra Elon Musk har definitivt vakt en del oppsikt: Tesla-sjefen avslørte nemlig at det på ingen måte er planen deres å stoppe på 35 000 som det laveste en Tesla går for. I tillegg til å eksklusivt selge biler på nett så er planen å introdusere enda billigere Tesla-er i årene som kommer, mer presist om to-tre år.

Vi er i alle fall veldig spente på dette, spesielt for å se om det er kompromisser fra dagens modell som tillater reduserte priser eller om det rett og slett er et resultat av selskapets stadig økende fokus på å redusere kostnader der de kan – for øvrig med nedleggelse av mange fysiske butikker som et eksempel på dette.

Verditap på børsen

I andre Tesla-nyheter har selskapet gått på et lite smell i aksjemarkedet som sannsynligvis stammer fra Elon Musk sitt utsagn om at det er vanskelig å se for seg at dette kvartalet blir særlig profitabelt. Selskapet er nede omkring 3.5 prosent, men det ser ikke ut til å plage Musk i spesielt stor grad ettersom han nå har fått markere begynnelsen i det som tilsynelatende har vært mesterplanen hans en stund.

Kilde:
Engadget

Annonse