Rockstar Games får kritikk på sosiale medier etter oppdateringen de slapp i går.
Rockstar Games får kritikk på sosiale medier etter oppdateringen de slapp i går.

Annonse


– De har brukt mer tid på videotraileren enn selve oppdateringen!

Vi skrev forrige uke at Rockstar Games endelig forsøker å sette inn tiltak for å motvirke dårlig oppførsel på online-delen i Red Dead Redemption 2 ved å introdusere en oppdatering som blant annet henter inn “bounties” og andre elementer for å gjøre det mindre attraktivt å gå på drapstokt for moroskyld.

Spillerne er forbannet

Oppdateringen fant veien til både Xbox One og Playstation 4 i går, og spillerne er mildt sagt ufornøyde – og har rett og slett sett seg lei av Rockstar Games sin måte å prioritere på.

Sett bort i fra at de mener Rockstar Games ikke engang har gjort et vellykket forsøk i å motvirke dårlig oppførsel så gir spillerne uttrykk for at de tvert i mot har gjort det enklere å plage andre i spillet, og herje uten konsekvenser. Eksempelvis er det introdusert en utfordring om å daglig drepe tre spillere med skudd mot hodet.

Ikke like bra å jakte lenger

I tillegg påpekes de nye kosmetiske elementene som brukerne mener Rockstar Games har designet på veldig, veldig kort tid – samt såkalte “emotes” som er overpriset.

Annonse


Brukerne klager også over at utviklerne har fokusert på feil område når de har rettet feil, for mens de store feilene fortsatt preger spillet så har Rockstar Games fjernet muligheten til å komme seg over til Guarma-øya som var manges favorittaktivitet. Også premiene for å jakte dyr er kraftig endret, hvor man lenger ikke kan bruke dette som en effektiv måte å samle inn penger på.

Har du prøvd Red Dead Online etter oppdateringen? Fortell oss gjerne hva du tenker i kommentarfeltet under.

Kilde:
Reddit