- Det var en stor tabbe av EA å tillate anmeldelser av PC-utgaven så tidlig.
- Det var en stor tabbe av EA å tillate anmeldelser av PC-utgaven så tidlig.

Annonse


Analytiker forklarer dårlige Anthem-tall med stor EA-tabbe

Det vi så for oss at skulle bli blant årets beste spillopplevelse har hittil ikke vist noe til det enorme potensiale det hadde, og allerede har spillet av mange blitt karakterisert som en eneste stor flopp.

Dumt trekk

Ifølge analytikeren Michael Pachter fra Wedbush Securities var det en stor tabbe av Electronic Arts å tillate anmeldelser av PC-utgaven av spillet i forkant av lansering. Det gir analytikeren uttrykk for under et intervju med CNBC, der han refererte til de dårlige anmeldelsene spillet hadde fått. Electronic Arts ga Origin Access-medlemmer tilgang til “early-access” av spillet, mens den ordinære lanseringen fant sted forrige fredag.

– Konsollutgaven er bedre

Pachter ga uttrykk for at spillet ikke egner seg for PC i like stor grad som et slikt spill egner seg på konsoll, takket være flyvning der manøvreringen lar seg gjøre mye mer effektivt med kontrollere slik vi kjenner de fra spillkonsoller.

Interessant nok var Patcher overbevist om at konsollutgavene av spillet vil oppnå gjennomsnittlig ti prosent bedre score på anmeldelsene, noe som fremdeles ikke ville vært altfor bra – men i det minste bedre enn dagens situasjon som analytikeren beskriver som en katastrofe.

Annonse
Nedgang i inntekt

Til tross for at suksessen med Apex Legends blir nevnt som en svært positiv satsing for EA så legger analytikeren vekt på at selskapet det siste året har foretatt gjennomgående dårlige beslutninger på de fleste arenaer, noe den drastiske nedgangen i forventet inntekt også tyder på.

Hva synes du – er omstendighetene rundt lansering årsaken til at spillet får negativ omtale, eller er spillet dårlig? Fortell gjerne hva du synes.

“Anthem” er tilgjengelig på PC, PS4 og Xbox.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse