Utgaven med standard batteri er fjernet fra Tesla sin nettside.
Utgaven med standard batteri er fjernet fra Tesla sin nettside.

Annonse


Tesla-tilhengere stusser over denne endringen på nettsiden

Mange tilhengere av Tesla går i full panikkmodus etter at selskapet har fjernet det de tidligere hadde på nettsiden vedrørende Model 3 med standard batteripakke, den som var ment til å senke prisen på bilen ned til 35 000 dollar.

“Folkebilen”

Billigvarianten av Model 3 hadde kanskje sin største fordel og gunst i prislappen som lød på 35 000 dollar, tilsvarende omkring 300 000 norske kroner. Denne billigutgaven av en ellers fullverdig Tesla fremsto lenge som Tesla-sjefens store plan for å gjøre kjøretøyet til en “folkebil”, og har blant annet en mindre batteripakke og mindre utstyr for å kompensere i prisen.

Hittil har de likevel bare kunnet vise frem Performance-modeller der den billigste kommer på 42 000 dollar – etter en prisnedgang vel å merke.

Tatt vekk fra konfiguratoren

Den amerikanske elbilprodusenten har i flere måneder brukt “fire til seks” måneder som en indikasjon på når varianten med minst batteri endelig kan kjøpes, men i dag ble den i sin helhet fjernet fra konfigurasjonsverktøyet på nett.

Annonse
Veldig mange reservasjonsholdere skal ha stusset over denne endringen, disse er naturligvis skeptiske til hva Tesla kan finne på å gjøre med innstegsmodellen.

Selskapet har enda ikke kommentert endringene på nettsiden sin.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse