Tesla-tilhengere stusser over denne endringen på nettsiden

Utgaven med standard batteri er fjernet fra Tesla sin nettside.
Utgaven med standard batteri er fjernet fra Tesla sin nettside.

Mange tilhengere av Tesla går i full panikkmodus etter at selskapet har fjernet det de tidligere hadde på nettsiden vedrørende Model 3 med standard batteripakke, den som var ment til å senke prisen på bilen ned til 35 000 dollar.

“Folkebilen”

Billigvarianten av Model 3 hadde kanskje sin største fordel og gunst i prislappen som lød på 35 000 dollar, tilsvarende omkring 300 000 norske kroner. Denne billigutgaven av en ellers fullverdig Tesla fremsto lenge som Tesla-sjefens store plan for å gjøre kjøretøyet til en “folkebil”, og har blant annet en mindre batteripakke og mindre utstyr for å kompensere i prisen.

Hittil har de likevel bare kunnet vise frem Performance-modeller der den billigste kommer på 42 000 dollar – etter en prisnedgang vel å merke.

Annonse

Tatt vekk fra konfiguratoren

Den amerikanske elbilprodusenten har i flere måneder brukt “fire til seks” måneder som en indikasjon på når varianten med minst batteri endelig kan kjøpes, men i dag ble den i sin helhet fjernet fra konfigurasjonsverktøyet på nett.

Veldig mange reservasjonsholdere skal ha stusset over denne endringen, disse er naturligvis skeptiske til hva Tesla kan finne på å gjøre med innstegsmodellen.

Selskapet har enda ikke kommentert endringene på nettsiden sin.

Kilde:
Electrek

Annonse
Annonse