Apple har patentert dette! Vil en iPhone som dette gjør det interessert igjen?
Vi vil tippe, om Apple får det til, at iPhone-salget hadde økt betraktelig om de hadde klart å lansere noe slikt. Men har de det i seg, eller ville prisen rett og slett blitt alt for høy? Hvor mye ville du betalt for denne? Mer enn 15 000 kroner?

Annonse


Apple har patentert en foldbar enhet – vil en slik iPhone gjøre deg interessert igjen?

Det er avslørt nok et Apple-patent som denne gang stiller seg i rekken foldbare mobiler.

Dette hadde gjort oss interesserte i Apple igjen

Som alltid med Apple er ikke et patent en sikkerhet for noe som helst, altså: de patenterer en hel haug bare for å sikre seg, men det er ingen garanti for at det blir et reelt produkt, i hvert fall ikke i nær fremtid.

Men med det faktum i tankene at iPhone-salget er på vei ned, og at de sliter med å selge i Kina og India, er mange av de oppfatning at Apples storhetstid er over (iPhone står for 59 prosent av omsetningen til selskapet).

Også Mac-ene har fått mye negativ presse de siste årene, og iMac er ikke oppgradert på over 600 dager.

Annonse


Flere år unna

Så hva kan de gjøre for å riste oss ut av iPhone-trøtthetståka og virkelig blåse oss av banen?

Jo, lansere noe som Let’s Go Digital (de mener den kommer allerede neste år – det tviler vi sterkt på) har tegnet seg frem til, en foldbar iPhone med et design (kanskje) bare Apple kan få til.

De mener et kamera at et kamera i front er sannsynlig, og to på baksiden. De mener også at hoved-kameraene trolig blir plassert oppe til venstre side og USB C håper vi virkelig skjer innen den tid.

 

Se flere bilder.

Hvor mange år tror en slik iPhone er unna markedet? Apple blir neppe først med et slikt design, akkurat som de ikke blir først med 5G.
Hvor mange år tror en slik iPhone er unna markedet? Apple blir neppe først med et slikt design, akkurat som de ikke blir først med 5G.

 

Kilde:
Let’s Go Digital

Annonse


Annonse


Annonse