Hopp til navigasjon Hopp til innhold
FaceTime må startes med mer enn to personer, man kan ikke legge til personer i etterkant for gruppe-støtte. (Ill.: Apple)

Apples FaceTime handikappet igjen

Har deaktivert muligheten til å legge til brukere.

Apple har deaktivert muligheten til å legge til brukere i FaceTime gruppe-samtaler i ettertid.

Må startes med minst to brukere

Med andre ord må alle som skal være med på gruppe-samtalen legges til med en gang, for ingen kan legges til i ettertid.

Feilen som gjorde det mulig å tyvlytte og video-spionere ble rettet i 12.1.4, men selskapet har trolig oppdaget et nytt potensielt hull, eller i det minste en feil, og har kanskje deaktivert funksjonen inntil videre.

Det er usikkert når feilen blir rettet.

 

Kilde:
MacRumors

Stikkord: Apple, facetime, ios, iphone