Annonse


Dette selskapets smarttelefon kan brettes om til et smartarmbånd

I år vil en rekke mobilprodusenter avduke ulike varianter  av brettbare telefoner.

Fem konsepter

Brettemekanismen kan løses på flere forskjellige måter, men det kinesiske selskapet TCL, som er mest kjent for å produseree TV-er, ser ut til å ta i bruk alle formfaktorer når de i fremtiden kommer med sine egne brettbare enheter.

Ifølge Cnet jobber TCL med så mange som fem ulike telefonkonsepter der bretting står sentralt.

Gjenoppliver Lenono-idé

En av dem er en smarttelefon som kan brettes om slik at den fester seg til håndleddet ditt som en klokke eller et armbånd.

Annonse
TCL er riktignok ikke første selskap som leker med tanken om et slikt produkt.  I 2016 viste Lenovo frem en prototyp av noe lignende – nå gjennoppliver altså TCL denne idéen.

2020?

Ifølge Cnet er selskapet tidlig i planleggingsfasen, så ikke forvent at noen av disse produktene kommer på markedet med det første.

Opprinnelig var TCLs plan å lansere sin første smarttelefon i 2020. Det er usikkert om det vil skje, og om den i så fall blir brettbar.

Cnet, som har fått tak i konseptbilder og patentdokumenter, hevder at selskapet kommer til å produsere både to nettbrett, to smarttelefoner og til sist altså – den brettbare smartklokka.

En kilde som har vært i kontakt med The Verge hevder at TCL vil si mer om utviklingen under Mobile World Congress 25.-28. februar i år.

 

Kilde:
Cnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse