Nvidias GeForce GTX 1660 Ti er like rundt hjørnet.

Annonse


Her er den første spesialutgaven av GTX 1660 Ti

RTX-rekken til Nvidia ser ut til å være komplett for denne gang etter at selskapet introduserte den litt mer budsjettvennlige RTX 2060, og nå ser det ut til at det meste er klart for avduking av et enda et kort i GTX-serien som skal være enda snillere med lommeboken din.

Bedre ytelse, uten ray-tracing

Det er som du sikkert vet snakk om GeForce GTX 1660 Ti som nå har Turing-arkitektur på plass men som ikke er utstyrt med “ray-tracing”-teknologien som var den store nyheten i den nye generasjon med skjermkort fra Nvidia.

Nvidias nye kort vil kunne tilby raskere ytelse takket være den nye arkitekturen hvor det er tatt i bruk 12nm-prosess.

Lekkede bilder

Når det er sagt så får vi inntil kortet havner i butikkhyller lene oss på rykter og lekkasjer, og på denne fronten er det heldigvis mye å få i disse dager. Nettstedet Videocardz har fått tak i bilder av selve boksen til GTX 1660 Ti gjennom APAC AIB som har en utgave av skjermkortet kalt GALAX. Denne er utstyrt med dobbelt vifteopplegg og overklokkingsegenskaper, med 6GB GGDR6-videominne, støtte for DirectX 12 og såkalte “Turing Shaders”:

Annonse
Av tilkoblingsmuligheter så kommer det fram at kortet har DVI-D, HDMI og Display Port, men ikke USB Type-C (Virtual Link) som heller ikke var å se op mange RTX 2070- og 2060-kort.

Lekkasjen bekrefter klokkehastigheten på 1500 MHz og turbohastighet på 1770 MHz samt minnefrekvens på 12 Gbps, 1536 CUDA-kjerner og 96 teksturenheter.

Sjekk her! Ytelsestall viser GTX 1660 Ti som knuser GTX 1060

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse