Nu ruller Opera snart ut innebygget VPN i mobilutgaven av nettleseren deres.
Nu ruller Opera snart ut innebygget VPN i mobilutgaven av nettleseren deres.

Annonse


Nå får Opera innebygget VPN på Android

I et blogginnlegg ser det ut til at Opera-utviklerne er veldig fornøyde med å kunne tilby innebygget VPN-tjeneste for de som bruker nettleseren på Android.

Les våre guider til VPN og Gratis VPN

Større grad av kontroll

Selskapet skriver at betatestere allerede har slått seg løs i nettleseren som tilbyr gratis og ubegrenset VPN uten loggføring. Endringen kommer som følge av at Opera for Android ifølge selskapet er utviklet til å gi brukeren større grad av kontroll og privathold rundt nettaktiviteten deres. Alt man trenger å gjøre for å aktivere VPN i nettleseren er å gå inn i innstillingene og skru på VPN.

Målet til Opera med å implementere VPN er å gi en ekstra form for beskyttelse i de dagligdagse nettleseraktivitetene på mobil. Fra før av finnes VPN som en innebygget funksjon i den vanlige nettleseren, en funksjon som millioner av brukere verden rundt har satt stor pris på.

Annonse


Ingen loggføring

VPN-funksjonen som implementeres på mobilversjonen av Opera fungerer på den måten at IP-adressen din skiftet ut med en virtuell adresse som gjør det vanskeligere for nettsteder å finne plasseringen din og å identifisere enheten.

Opera insisterer på at deres tjeneste ikke fører logger, slik at de ikke samler inn informasjon som går mellom ulike nettverksservere.

Betautgaven av Opera for Android kan lastes ned her, men selskapet skriver at det blir en gradvis implementering til de som har tilgang til betaen.

Kilde:
Opera

Annonse