Opera har noe nytt å vise oss: det heter Reborn 3 og skal sette en ny standard for nettsurfing.
Opera har noe nytt å vise oss: det heter Reborn 3 og skal sette en ny standard for nettsurfing.

Annonse


Opera Software annonserer et nytt, mystisk prosjekt

Norske Opera Software har i disse dager annonsert et nytt prosjekt i Reborn 3 som forkortes R3. Prosjektet skal “definere en ny standard for nettlesing”, ifølge selskapet.

Dedikert nettside

Det er ikke mye man vet om prosjektet hittil, annet enn at Opera lover at “fremtiden er nære”. I tillegg har de satt opp en egen nettside dedikert for R3 der man kan melde seg opp for nyheter.

I et blogginnlegg skriver Opera at R3 kommer til å definere en ny standard for nettlesing på uparallelt vis. De ønsker ikke å avsløre alt med en gang og vil derfor at man holder seg oppdatert på deres sosiale medier for å finne ut når R3 lanseres slik at man kan laste det ned med en gang det blir tilgjengelig.

“Her i Opera jobber vi på med å definere nye, fremtidsrettede standarder for nettet og vi skal skal lansere noe nytt”, avslutter Opera.

En kan bare spekulere i hva det er som annonseres og når det skjer, men for de som husker at Opera ga en sniktitt på samme måte med Reborn 2 så gjaldt det Opera Touch og det lanserte to uker etter at det først ble avslørt.

Annonse


Hva tror du Reborn 3 er?

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse