Logitech sine nye hodetelefoner byr på mye av det vi har sett tidligere, men nå kommer egne Battle Royal-hodetelefoner.
Logitech sine nye hodetelefoner byr på mye av det vi har sett tidligere, men nå kommer egne Battle Royal-hodetelefoner.

Annonse


Logitech lanserer dedikert Battle Royale-hodetelefon

Logitech har annonsert fire nye hodetelefoner til gamingserie, disse er G935, G635 samt G432 og G332.

Fire nye hodetelefoner

De nye hodetelefonene er laget for å kunne levere en oppslukende gaming-opplevelse innen lyd og det beste innen lyd-vitenskap, ifølge selskapet selv. Det er Logitech G-serien som får seg en utvidelse med lansering av de fire nye hodetelefonene, og disse skal appellere til gamere på alle nivåer, enten man er proff, hardcore- eller fritidsgamer.

Med lansering av de nye hodetelefonene har Logitech fokusert på å virkelig kunne tilby noe til enhver, der spillerne kan velge den modellen som best egner seg i forhold til deres spill og budsjett.

Logitech G935 med Lightsync

Den råeste av de nye hodetelefonene er nye, trådløse Logitech G935 7.1 Lightsync med det selskapet omtaler som enestående lyd og RGB-lys. Disse lysene sørger for å gjenspeile farger fra spillene slik at du får hele opplevelsen i ett, takket være Lightsync-teknologien.

Annonse
En forventer kanskje ikke mindre av et sett hodetelefoner som koster 1899 kroner, men det spesielle med Logitechs nye toppmodell er at det er det første i serien til å ha en lydkomponent av typen Pro-G 50mm. I tillegg har den forbedret 6mm mikrofonteknologi og bedre trådløs overføring, samt 12 timers batteritid.

Kablet utgave til rimeligere pris

Den kablede utgaven av G935 som beskrevet over heter G635, og tilbyr de samme egenskapene men til en rimeligere pris på 1499 for deg som kan takle kabelen.

Battle Royale-hodetelefoner

Her er den saftigste biten for denne gang: Logitech introduserer også to spesielt utviklede hodetelefoner for de som primært spiller Battle Royale-spill: Logitech G432 og G332 gir ifølge selskapet en definitiv fordel i lyd samt god komfort til det de omtaler som en overkommelig pris i henholdsvis 799 og 599 kroner.

Den dyreste av disse tilbyr også 7.1 surroundlyd og DTS: X 2.0, og med roterende øreputer i lær samt en mikrofon som vippes for å deaktiveres, slik vi kjenner disse fra før. Lillebror G332 blir derimot ikke utstyrt med surround-teknologi, men heller stereo. Den prises billigst av de fire, og introduseres som en billig inngangsmodell for de som ser etter sin første gaming-hodetelefon.

Hvilken av disse hodetelefonene kunne du tenkt deg?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse