Apex Legends har tatt Battle Royal-elskere med storm, nå skal du snart kunne spille med kompiser på andre plattformer.
Apex Legends har tatt Battle Royal-elskere med storm, nå skal du snart kunne spille med kompiser på andre plattformer.

Annonse


Bekrefter at kryssplattform er på vei

Lanseringen av “Apex Legends” kan ikke karakteriseres som mindre enn storslått, og folk ser generelt ut til å nyte spillet så langt med de nye elementene som vi hittil ikke har opplevd innen Battle Royal-sjangeren. Det mange likevel har lurt på er om hvorvidt kryssplattform blir aktuelt i Respawns nye spill, og svaret er ja.

Bekrefter kryssplattform

Drew McCoy i Respawn Entertainment gikk langt i å bekrefte at spilling på tvers av plattformer etterhvert blir implementert slik at man kan spille med venner som ikke deler samme plattform som en. Denne funksjonaliteten skal allerede være under arbeid, men man har ingen innsikt i når det blir implementert. Hvordan det løses i forhold til at PC-spillere kanskje oppnår fordeler over konsollspillere, er uvisst.

Vi har allerede rukket å bli litt kjent med kryssplattform fra Rocket League og særlig Fortnite, der utviklerne har gitt mulighet for spilling på tvers av konsoller, PC og mobil. I den forbindelse har vi også fått oppleve at progresjonen overføres til de ulike plattformene.

Dette blir antakelig ikke tilfellet med Apex Legends. Både kryssprogresjon- og kjøp blir av McCoy pekt ut som ting som ikke vil finne sin vei til spillet, med begrunnelse i at systemene ikke ble utviklet med disse hensiktene til å begynne med.

Annonse


Mer Titanfall?

I andre nyheter så kan det være av interesse for Titanfall-investerte å få med seg at Respawn-sjefen på Twitter avslørte at selskapet jobber med noe Titanfall-relatert for i år:

Hva dette kan innebære er et eneste stor spørsmål, men sannsynligvis gjelder det ikke en fullverdig Titanfall 2-oppfølger da selskapet etter alt å dømme har nok å jobbe med i Apex Legends.

Kilder:
GamesRadar

Annonse